Астра пак обраха купи и медали

Отново  куп отличия за „Астра“. Този път от XX Международен детски конкурс  „Южни слънца“  в  Петрич. В него взеха участие 1200 изпълнители от България, Италия и Северна Македония.

Танцьорите от ТФ „АСТРА“ участваха в конкурса с три възрастови групи в три направления – характерни, модерни и хип-хоп танци. Със завоюваните от тях две първи и три втори места, талантливите деца на формацията се наредиха сред победителите.

Със своите изпълнения ТФ „АСТРА“ придаде много цвят и настроение на сцената и заслужено обра овациите на публиката, която е най-точния барометър за успеха на изпълнителите!

Талантливите деца от ТФ „АСТРА“ постигнаха точно това със своите изпълнения. Интерес предизвикаха най-малките танцьори на формацията, за които това участие беше дебют. Първото място, което децата спечелиха в своята възрастова група с танца „Цветно настроение“ донесе много радост и емоции за децата и техните родители.

Рок ен рола на момичетата от втора възрастова група впечатли журито с хореографията, стилният костюм и усмихнатите лица на красивите момичета, които играха в абсолютен синхрон и не случайно този танц също бе отличен с Купа и диплом първо място.

С Купа и диплом второ място бяха отличени танците, които се състезаваха съответно „Мексикана“ в трета, „Тарантела“ във втора и „Малките каубойки“ в първа възрастова група. С тези танци талантливите танцьори на „АСТРА“ освен второто място, спечелиха и симпатиите на многобройната публика на площада, която през цялото време ги аплодираше в такт с музиката.

Младият хореограф Елеонора Лазарова – бивш танцьор в ТФ „АСТРА“ направи нов прочит на хип хопа с танца „Реалност и мечти“, а перфектното му изпълнение от прекрасните момичета на формацията предизвика много положителни емоции и коментари сред младите хора.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *