Обувките, които всяка жена трябва да притежава

Тук ще изброим обувките, без които просто е немислимо да се справим с разнообразното женско ежедневие. В случай, че мъжът ви попита за броя притежавани от вас обувки, просто му покажете този задължителен списък с обяснението, че това е минимумът.

Бели кецове. В класическия им вид, могат да се комбинират с почти всичко от дънки до туту поли. Макар поддръжката им да не е особено лесна, младежкият оттенък, който придават на цялостната ви визия си заслужава.

Балеринките. Никога няма да излезнат от мода. Освен това можете да ги носите неуморно през целия ден. Ако имате куп задачи и графикът ви е претоварен, това са вашите обувки.

Класически черни мокасини. Перфектните обувки за ежедневието в офиса. Съчетават бизнес излъчване и професионализъм с  комфорт.

Равни сандали

Един такъв чифт, никога не е излишен. Те са като добрите приятели – просто знаете, че винаги можете да разчитате на тях.

Вечерни сандали на ток

Можете да изберете стандартното черно или неутрално бежово. И в двата случая ще получите желания резултат, а именно ще имате точно обувките, които пасват на новата ви рокля.

Сандали с дебел средно висок ток

Вършат чудесна работа в случаите, когато ви се налага да сте елегантни, но просто не можете да понесете още един ден на любимите високи токчета.

„Веселите“ обувки

Препоръчваме ви да имате поне едни обувки, които са толкова цветни, че само когато ги погледнете усмивката изниква на лицето ви. Заслужавате да имате повече поводи да сте щастливи!

Класически черни боти

Напоследък ботите просто нямат сезон. Можете да ги носите не само през зимата и с панталон, но и с рокля през по-прохладните летни дни.

Ботуши над коляното

Задължителен секси придатък към зимния ви гардероб. Изглеждат невероятно, независимо дали са от велур или от кожа.

Еспадрили

Изключително подходящи за разходка по плажа или дори в града през горещите летни дни.

Чифт обувки със собствено излъчване. Точно така! Говорим за този, който се откроява веднага щом погледнете купищата обувки. Той просто е нестандартен. Понякога това са именно обувките, които изиграват по-важна роля дори от незаменимите неутрални обувки от първа необходимост. Досещате се – за специален повод, когато бленувате да бъдете забелязани.

Класическите черни островърхи обувки на ток. Те играят ролята на подправките в съвършеното ястие или казано по друг начин – задължителна част са от гардероба ви.

Източник: КАПЕРЕВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *