Най-отличилите се българи в сферата на бизнеса вдъхновяват студенти в Благоевград

Бизнесът среща студентската общност в Благоевград. Американския университет в България организира бизнес конференция “Talks of Fame: Inside The Mind of an Executive”, на която успелите ще говорят за пътя към успеха. Форумът, мотиватор за младите по своя път към успеха е на 1 март, от 19:45 в АУБГ. Вдъхновители са Александър Бекяров – изпълнителен директор на HP Inc. за България, Темелко Дечев – предприемач и управляващ партньор на ExpandX и Ваньо Везиров – био-технологичен предприемач и основател/директор на OS Implants. След това е дистанционна среща със Светослав Спасов, управляващ директор на KPMG IT Service ООД. Разговорът ще бъде воден от изявена дама в стартъп екосистемата – Ирина Обущарова, основател и изпълнителен директор на медийната платформа The Recursivе.

Събитието ще се проведе под светлините на прожекторите, с червен килим и усещане за звездна вечер, през която всеки ще се почувства специален. Звездната вечер ще завърши с коктейл, по време на който присъстващите ще имат възможността да поговорят лично с панелистите. За коктейла ще се погрижат компанията за premium напитки – Thomas Henry, както и благоевградски стартъп, основан от възпитаници на АУБ – Hangout, който е подготвил тематични коктейли, специално създадени за темата на събитието.

Клубът е подготвил и награда, с която да зарадва един от гостите на конференцията. Всеки от присъстващите ще има възможност да се включи в борбата за спечелване на лаптоп MACBOOK AIR, средство полезно на всеки млад и амбициозен студент.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *