Служебна улица си направиха в Благоевград

Жители в топ центъра на Благоевград скочиха срещу служебна улица. Става въпрос за малката уличка „Парангалица“. Оказва се, че новонастанила се фирма в нова кооперация  окупирала улицата и никой не може да припари до нея. Улицата има 6 паркоместа, 4 са взети от тази фирма.

Но това не е проблемът. А в това, че фирмата след 19 часа и в събота и неделя вдига едни железа и там няма паркиране. „Добре, плащат си, но на табелата пише, че служебният абонамент е до 19 часа в работни дни. Те не ни дават да паркираме нито след 19 часа, нито през  уикенда“, възмущават се благоевградчани.

Свързахме се с шефа на общинското дружество „Паркинги и гаражи“ Васил Атанасов. Той за първи път чу за проблема, като заяви че досега не е имало сигнали за подобен казус. За него не е редно фирмата да не позволява да се паркира през останалото време, защото има договор, който тряба да се спазва.

„Да, служебният абонамент е до 19 часа, ще им направим забележка, не е редно. Ще ги предупредя да си погледнат договорите, които са подписали, за да може и други да паркират на тези места поне в почивните дни“, категоричен бе Атанасов.

 1 Comment

  1. Как да не си запознат?Алоууу,не се прави на луд,а ела да видиш какво става с паркирането тук,нещастник,ако не може да се справиш сдавай поста и марш на село

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *