Мартенски изненади от децата в Община Разлог

По повод 1 март – Ден на Баба Марта, деца и ученици от различни учебни заведения в Разлог развеселиха ръководството на Община Разлог с празнични изненади. Малчугани от детската градина „Ален мак“ – група „Мечо Пух“ и ученици от ОУ „Никола Парапунов“, СУ „Братя Каназиреви“, РПГ „Никола Стойчев“, ПГ по транспорт и ПГ по МСС зарадваха лично кмета на общината инж. Красимир Герчев, председателя на Общински съвет-Разлог адв. Иван Димитров, заместниците на кмета инж. Гергана Костова, г-н Христо Зайков и г-н Славчо Фарфаров, както и служители от общинската администрация.

Децата бяха облечени пъстро, плетяха и връчваха мартеници, изпълняваха празнични песни и даряваха блага питка, пожелания за здраве и късмет. Кметът инж. Красимир Герчев, в знак на благодарност, приветства гостите си със специални картички за Баба Марта и мартенички.

Събитието събра жители и гости на Разлог, които с усмивки и веселие приеха празничните изненади. Жените от клуб „Втора младост“ и Историческият музей в Разлог също се включиха в инициативата, раздавайки пъстри мартеници на десетки хора.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *