Кметът на община Симитли, Апостол Апостолов, отбеляза рождения си ден с футболен мач

На 10 май, кметът на община Симитли, Апостол Апостолов, отпразнува своя рожден ден по традиционен начин – със специално организиран футболен мач. На терена се изправиха два отбора – „Непушачите“ под капитанството на самия кмет и „Пушачите“, като зам. – кмета на община Симитли, Юлиан Мишев, бе капитан на втория отбор.

След интензивна игра от двете страни, победител отново се оказа кметският отбор, който победи „Пушачите“ с резултат от 10:6. Самият рожденик, Апостол Апостолов, вкара цели 7 гола за своя отбор. Въпреки усилията на отбора на „Пушачите“, към които се присъединиха нови сили като Гергана Стоименова и Елеонора Гаврилова, както и непробиваемата вратарка Лиляна Айкова от ВиК – Симитли, кметският отбор доминираше в играта.

Главният съдия на мача бе Пламен Скендерски, който успешно справи с всякакви опити за подкуп, включително и тези от страна на заместник – кмета на община Симитли, Юлиан Мишев. В мача участваха и други кметове на кметства в община Симитли, предедателя на Общински съвет, Вилимир Александров, общински съветници и служители от общинската администрация. Всички присъстващи изразиха своите поздрави към рожденика, Апостол Апостолов, за неговия рожден ден.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *